Индустрија игара не стиди се да покаже своју подршку Украјинцима у овом тешком времену.

Најновија која се истиче у епској моди је Хумбле Бундле, продавница игара у добротворне сврхе и у власништву је ИГН-а (популарне вести о играма).

Шта је Хумбле Бундле?

Хумбле Бундле је основан 2010. године, а затим га је купио ИГН 2017. Поред тога што је продавац онлајн игара, нуди и услугу претплате под називом Хумбле Цхоице, као и обичне пакете игара, књига и софтвера, где сав приход иде на доброчинство.

Већина игара на Хумбле Бундле-у се може искористити на Стеам-у и донира се на велико платформи у настојању да се прикупи новац у добротворне сврхе. Сваки пакет подржава различите добротворне организације, од дечијих болница до еколошких циљева.

Шта је укључено у штанд са украјинским скромним пакетом

Најновији Хумбле Бундле, Станд Витх Украине Бундле, нуди неке невероватне делове садржаја и један је од највећих пакета икада. За само 40 долара нуди огромну библиотеку игара, књига и софтвера, са малопродајном ценом од 2.572 долара.

Од ААА наслова као што су Бацк 4 Блоод и Метро Екодус до игара за преживљавање као што су Тхис Вар оф Мине и Тхе Лонг Дарк, нуди изузетну вредност за новац. Ту је и 12-месечна претплата на ГамеМакер Студио 2 Цреатор, Мусиц Макер ЕДМ Едитион и РПГ Макер ВКС.

Да бисте заслађивали договор, 100% вашег новца иде у добротворне организације које подржавају Украјину: Разом, Међународни комитет за спасавање (ИРЦ), Међународни медицински корпус и Дирецт Релиеф за Украјину.

За само неколико дана, Хумбле Бундле је успео да прикупи преко 10.00.000 долара само из овог пакета.

Како купити штанд са Украине Хумбле Бундле-ом

Пакет Станд Витх Украине се сервира у истом формату као и остали пакети. Прво идите на страницу пакета Станд са Украјином. Овде можете изабрати да платите минималну донацију, унапред дефинисану донацију или прилагођени износ. Такође можете изабрати да поделите донацију између четири добротворне организације које пакет подржава. Да бисте то урадили, кликните на Прилагоди донацију, а затим изаберите прилагођени износ.

Где иде ваш новац и како ћете одлучити да га поделите у потпуности зависи од вас. Без обзира на то, добићете 123 предмета чак и ако одлучите да донирате минимални износ.

Када будете спремни да донирате, кликните на Плаћање. Можете платити Хумбле Бундле путем кредитне картице, ПаиПал-а или других начина плаћања, у зависности од ваше локације. Делујте брзо ако желите, јер је пакет доступан само до 25. марта.

Поклон који наставља да даје

Са насловима игара и софтвера који вреде само минималну донацију, Станд Витх Украине Бундле је онај који вам омогућава да безбедно корачате са сазнањем да ће 100% ваше донације бити усмерено на велики циљ.

Без обзира да ли одлучите да преузмете све артикле у пакету, поклоните неколико својим пријатељима или породици или пошаљете цео пакет некоме коме ће се то свидети, придружићете се стотинама других корисника који хвале невероватном вредношћу. . Љубазан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *