Могућност даљинског приступа уређају је драгоцена алатка за техничаре ИТ подршке — било да сте професионалац или „компјутерска особа“ од поверења у породици. Постоји много опција које су вам доступне, али ТеамВиевер је једна од највећих, најбоље подржаних и најсвестранијих платформи за даљински приступ.

Такође је вероватно да ћете бити један од првих резултата када будете радили сопствено истраживање. Међутим, са честим ажурирањима и мноштвом корисних функција, у почетку може изгледати застрашујуће. Хајде да разговарамо о процесу подешавања и шта можете да урадите са ТеамВиевер-ом на Андроид-у.

Шта је Теам Виевер?

ТеамВиевер је апликација за даљински приступ, што значи да вам омогућава да се повежете са другим уређајем и манипулишете њиме, све док знате информације за пријављивање које се дају када је ТеамВиевер инсталиран на том уређају. Једноставно речено, ако га инсталирате на радну површину и телефон, можете приступити радној површини са свог телефона помоћу ИД-а и лозинке које сте добили приликом подешавања.

Било да треба да приступите свом Андроид телефону са рачунара или обрнуто, Теамвиевер је одлична опција за даљински приступ. Подешавање на Андроид-у је невероватно једноставно — приступачност ТеамВиевер-а је једна од његових најбољих карактеристика. Сада, коју апликацију бирате?

Коју апликацију Теамвиевер да инсталирам?

Брза претрага на Гоогле Плаи-у ће вам дати око осам резултата, од Теамвиевер Хост-а до Теамвиевер Ассист АР-а. Упркос лакоћи постављања, ово може одбити многе заинтересоване стране. За почетак, морате знати у ком правцу иде подршка.

Једине две мобилне апликације које нас занимају су ТеамВиевер Ремоте Цонтрол и ТеамВиевер КуицкСпорт. Даљинско управљање је апликација која се користи за контролу другог уређаја са вашег телефона, док Брза подршка омогућава удаљеним уређајима да добију приступ вашем телефону.

Поред тога, апликација ТеамВиевер на радној површини рукује долазним контролним захтевима и способна је за даљинско управљање. Ако намеравате да се повежете са или са свог десктоп рачунара, биће вам потребна ова апликација, која се једноставно зове ТеамВиевер. Апликација за десктоп рачунаре подржава Виндовс, Мац и Линук и бесплатна је за личну употребу.

Како подесити ТеамВиевер на Андроиду

Инсталација је веома једноставна, сачувајте неколико кључних карактеристика које треба узети у обзир током почетног подешавања.

Како да подесите ТеамВиевер-ову десктоп апликацију

Када посетите страницу за преузимање Теамвиевер-а, видећете да десктоп апликација подржава Виндовс, Мац и Линук. Постоје везе до Гоогле Плаи-а за Андроид и Цхроме ОС, као и иОС и Распберри Пи.

За ваш десктоп рачунар, коришћење предности даљинског управљача и функција брзе подршке је једноставно као преузимање десктоп апликације ТеамВиевер. Проћи ћемо кроз подешавање на Виндовс 10, али ваше искуство не би требало да се много разликује на другим платформама.

Ако вам је потребна могућност даљинског приступа уређају, а да тај уређај не одобри ваш захтев, проширили смо већ ненадзирани приступ у ТеамВиевер-у, заједно са детаљним водичем за инсталацију за Виндовс. Такође смо разговарали о инсталирању ТеамВиевер-а на Линук, пошто различите дистрибуције чине инсталацију мало другачијом.

подесите даљински управљач на андроиду

Сада када сте подесили радну површину за одлазне и долазне захтеве за даљинско управљање, можете да подесите свој Андроид телефон да шаље те исте захтеве.

Подесите ТеамВиевер КуицкСуппорт на Андроид-у

За КуицкСуппорт, процес је веома сличан. Од сада сте били у могућности да шаљете и примате захтеве за даљинско управљање са свог рачунара, као и захтеве за даљинско управљање са свог Андроид телефона на рачунар. Сада желимо да учинимо да ваш Андроид телефон може да прима те контролне захтеве са вашег рачунара—или било ког уређаја са којег планирате да управљате даљински.

Тада ће бити дато обавештење да КуицкСуппорт захтева посебан приступ. Пошто мора да буде у могућности да се покреће и приказује у другим апликацијама, додирните Подешавања и пронађите КуицкСуппорт на листи апликација. Превлачењем нагоре прекидач поред апликације омогућиће ову суштинску функцију.

Сада када је апликација спремна, видећете ИД вашег уређаја заједно са опцијом да га делите. Дајте га уређају са инсталираним РемотеЦонтрол-ом (или вашом десктоп апликацијом) и они ће моћи даљински да контролишу ваш Андроид телефон—након што прихвате њихов захтев, наравно.

Шта можете да урадите са ТеамВиевер-ом на Андроид-у?

ТеамВиевер даљински управљач вам омогућава да се повежете са већином уређаја. Као што је поменуто, тврди да подржава Виндовс, Линук, мацОС, Виндовс 10 Мобиле и Андроид. ТеамВиевер подржава Андроид уређаје свих произвођача и модела.

Функције даљинског управљача Теамвиевер-а

Једном повезан, уређај за даљинско управљање може преузети потпуну контролу над активностима другог уређаја. Ово укључује дељење екрана, двосмерни пренос датотека, видео конференције, манипулацију датотекама и даљинско штампање.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *