Да ли се сада придружујете Тиктоку и снимите свој први видео са натписом? Можда сте се и ви придружили неко време. Али желите да почнете да користите писане речи са својим ТикТок видео записима.

Без бриге, потребно је само неколико тренутака. Ево водича корак по корак о томе како да додате текст у своје ТикТок видео снимке.

Како додати текст у тикток видео

Додавање текстуалних и текстуалних оквира вашим ТикТок видео записима је релативно једноставно. Ово радите у истом менију за уређивање где додајете ефекте, звукове и налепнице.

Када вас ТикТок одведе у мени за уређивање видеа, додирните икону текста (АА) на дну екрана.

Унесите речи које желите да ставите на свој видео.

Промените боју текста и фонт (опционо). Изаберите своју омиљену боју између округлих тачака у боји на врху тастатуре. Такође можете да промените фонт текста тако што ћете додирнути називе фонтова изнад опција боја. На пример, можете да изаберете опцију рукописа за курзив текст.

Поравнајте текст (опционо). Брзо додирните траку за поравнање текста лево од опција фонта да бисте поравнали текст лево, десно или у средини.

Промените стил натписа (опционо). Са леве стране траке за поравнање додирните истакнуту икону коју представља А да бисте свом тексту додали различите истакнуте ставке. На пример, можете користити ову опцију да свој текст подебљате или да га прикажете у оквиру. Наставите да додирујете овај симбол да бисте видели доступне опције.

Када завршите са куцањем и дизајнирањем текста, додирните .

Затим можете ручно да прилагодите положај текста тако што ћете га превући преко екрана.

Додирните Даље да бисте отишли ​​на мени за отпремање, где сада можете да отпремите или нацртате свој видео са титловима.

Пошто ТикТок омогућава корисницима да спајају видео записе, ако желите, можете додати и текст сваком спојеном видеу.

Све што треба да урадите је да поновите горе наведене кораке.

Можете додати више битова текста или уметнути више речи у свој ТикТок видео тако што ћете поновити ове кораке и третирати сваки део текста као посебан елемент или налепницу.

Када будете задовољни овим кораком, можете наставити и описати свој видео, додати ознаке, објавити свој ТикТок видео или га сачувати у нацрту.

То је то. Управо сте додали речи у свој ТикТок видео. Као што видите, то је лако као креирање Тикток видеа.

Како уредити текст на тикток-у

Додати текст можете уредити пре него што одете у мени за објављивање ако је потребно још закрпања.

Да бисте то урадили, све што треба да урадите је да додирнете написани текст и изаберете Уреди из искачућих опција. Затим поновите своје титлове на жељени укус понављањем корака за додавање текста у видео. Када завршите са уношењем измена, додирните Готово.

Међутим, ако је видео већ у нацрту, све што треба да урадите је да одете на свој профил и изаберете га да бисте изменили речи које сте раније унели. Затим следите горе наведена упутства.

Подесите трајање тикток видео текста и учините да текст нестане

Да бисте постали мало креативнији, можете да подесите колико дуго желите да се текст појављује у вашем видеу и да нестане док људи пуштају ваш видео. Такође можете да одредите тачку у видео снимку где желите да почне да се појављује наслов.

Претворите текст у говор на својим тикток видео записима

Ако желите да користите функцију претварања текста у говор ТикТок-а, такође можете претворити речи написане на вашим ТикТок видео записима у говор. Лако је створити свест о својим Тикток видео записима.

Да бисте га добили, све што треба да урадите је да додирнете писани текст и изаберете Претварање текста у говор.

Конвертује све речи које унесете у своје Тикток видео записе у аудио без брисања оригиналног текста. Када завршите, чућете звучни глас који понавља речи које унесете на видео снимку.

Можете сазнати више о томе како да користите претварање текста у говор на ТикТок-у у нашем водичу.

Учините своје Тикток видео записе занимљивијим

Објављивање кратких и динамичних видео записа на Тикток-у може привући више гледалаца. А додавање текста који одговара вашим видео снимцима је такође једна од ствари које можете да урадите да додате мало разноликости свом садржају.

Међутим, у зависности од разлога зашто га користите, постоји много других начина да постанете креативни на ТикТок-у. А ако више нисте задовољни Тиктоком, можете испробати друге опције.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *