Технологија нас је довела до места где је употреба рачунара сада норма у основној школи. Дакле, да бисте помогли својој деци да стекну предност у својим вештинама куцања, зашто им то не бисте учинили пријатним?

Ове веб странице укључују забавне игре у облику бесплатних часова куцања за децу свих узраста. Ваша деца могу да се забављају док уче и вежбају своје вештине клавијатуре.

1. Бесплатна игра за куцање

ФрееТипингГаме је добар избор јер има три јасна одељка за лекције, игре и тестове. На тај начин ваша деца могу да уче из лекција, да вежбају своје вештине у одличним играма, а затим да ураде брзи тест да виде колико добро напредују.

Лекције вам омогућавају да изаберете између 30 опција на основу кључева које научите. Осим тога, можете одабрати циљ као што је добијање 20 речи у минути. Цоол теме игара укључују све, од жаба на дијети до спашавања једрилица, и омогућава вам да одаберете ниво тежине заједно са релевантним текстом.

2. Кидз Типе

За још један сајт који има добар избор, КидзТипе нуди лекције, вежбе, вежбе и игре. Веб страница је посвећена помоћи деци да науче и вежбају своје вештине куцања. Лекције, вежбе и вежбе подељене су одељком за тастатуру, што је згодно за решавање проблематичних места.

Опције игре су живахне и забавне, са клизећим мачкама, сочним јабукама и моћним нинџама. Неке игре вам омогућавају да изаберете ниво тежине или школски разред, као што је Булл Спелл. Док други скачу право у пуне услове попут возача аутомобила. Није назначено на главној страници игре, тако да ћете можда морати да истражите да бисте видели која је најбоља за ниво вештине вашег детета.

3. Игре за учење за децу

Са преко 20 опција, Игре за учење за децу имају велики избор игара и изазова за куцање. Деца могу да почну са учењем тастера за почетни ред, а затим пређу на авантуру куцања са сабласним духовима, монструозним метеорима и смешном храном.

Игре за учење за децу представљају тешке изазове куцања за усавршавање тих вештина. Ваша деца такође могу да полажу наставни план и програм од 10 нивоа на часу, а затим да заврше тестом брзине и тачности. Када су у питању бесплатне и забавне игре за куцање за децу, ову вреди погледати.

4. Дневник корњаче

ТуртлеДиари има преко 30 игара за децу из вртића и старију. Теме игара су заиста пријатне са играма као што су подводно куцање, куцање балоном и тркач кључева. Постоји игра за скоро свако интересовање! Осим тога, можете одабрати ниво тежине и област тастатуре на којој ћете вежбати.

Поред забавних игара за куцање, сајт нуди и сет лекција. Постоје три нивоа вештина са више лекција у сваком, што вам пружа потпуно искуство учења.

5. Слиме Кидс

Уз десетак спортова, СлимКидс нуди обиље забавних опција. Ваша деца могу да беже од духова у игрици у стилу Пац-Ман која се зове Кеиман или да пуцају у ванземаљске ликове да бране планету у игри Типе ‘Ем Уп.

СлимеКидс можда не нуди лекције или тестове, али игре су слатке и изазовне у исто време. Ово га чини одличном опцијом за вашу децу да уживају у учењу и вежбању својих вештина куцања.

А ако и ви желите да вежбате своје вештине, погледајте ове сјајне игре да бисте научили да брже куцате.

6. Куцање

Типинг је сајт намењен и наставницима и њиховим ученицима. Можете приступити лекцијама и тесту куцања уз разне забавне игре. Неке игре вам омогућавају да изаберете ниво тежине, као што је Кеибоард Јумп. Друге игре захтевају ваше вештине да буду прилично прецизне, као што је ЗТипе.

Лекције које се испоручују куцањем покривају све области тастатуре, подељене у одељке. Ваша деца могу да науче и вежбају писање посебних знакова, знакова интерпункције и реченица. Осим тога, постоји лекција за нумеричку тастатуру, која је од помоћи када је ваше дете спремно да настави даље.

7. абц или

За сајт са разним опцијама бесплатних игара за куцање, АБЦиа је одличан избор. Када дођете на веб локацију, само унесите реч за куцање у поље за претрагу и видећете све доступне игре. Свака игра има индикатор са распоном школских разреда за који је намењена, што олакшава избор.

Деца могу да слажу и расклапају слова у Цуп Стацк Типинг, да гледају духове у Гхост Типинг или посећују животиње у Кеибоард Зоо-у. Свака игра има оптимистичну тему са живописном графиком и глупим звуцима који их чине пуно забаве.

8. Данце Мат Типинг

Ако више волите само једну опцију да ваша деца науче вештине куцања, погледајте Данце Мат Типинг са ББЦ-ја. Овај алат за учење састоји се од четири нивоа са три корака, који су подељени словима и линијама на тастатури.

Оно што Данце Мат Типинг чини уредним је то што то заиста није толико игра колико је забаван, анимиран, шарени учитељ куцања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *