Дигитална алтернатива за прављење физичке листе обавеза нашла је свој пут у облику апликација и често доноси моћне функције прилагођавања, тајмере, категорије, па чак и могућност прилагања датотека.

Међутим, понекад је најбоље имати апликацију која служи једном циљу листе обавеза: да прикаже своје предстојеће задатке, на начин који не омета пажњу и ужива за гледање. . Тестирали смо неколико апликација за листу обавеза и заокружили најлепше апликације које вам помажу да останете на врху свог живота.

1. сутра

Ништа не вришти минимализам више од Томорровланд, апликације чија укупна филозофија лежи иза принципа обављања краткорочних задатака. Имате само два екрана о којима морате да бринете: данас и сутра.

Једине опције које добијате када креирате нови задатак су да додате подсетник, изаберете категорију и изаберете који од два дана желите да доделите задатку. Одатле вас дели само један додир од означавања завршених задатака.

Оно што смо сматрали заиста јединственим са Томорров је осећај хитности у испуњавању наведених задатака. Пошто апликација може да прикаже само два дана задатака истовремено, када их запамтите, они су прилично нестали. Апликација такође има тамни режим и једноставан виџет који можете да закачите на почетни екран.

Иако основна функционалност није за свакога, Томорров служи као добар планер дана. Највећи недостатак апликације је то што не постоји опција резервне копије у облаку за синхронизацију између различитих уређаја.

2. Сећања

Апликације богате функцијама се често повезују са превише сложеним дизајном, али не и са овим. Мемориги је вероватно најбоља апликација за листу обавеза која не прави компромисе у погледу функција и прилагођавања.

Контролне табле имају велике, подебљане, шарене иконе које можете уређивати или преуређивати по свом укусу. Можете да скачете између различитих приказа укључујући пријемно сандуче, данас, предстојеће и одељак дневника где можете да чувате завршене задатке. Да бисте додали нови задатак, изаберите одговарајућу категорију и додирните икону плус. Уз бесплатну верзију Меморигија, можете да закажете задатке, додате белешке и промените његову икону и боју.

Иако су ови параметри довољни за планирање дана, пожелећете да платите за један од два претплатничка плана премијум нивоа ако желите да уживате у великом броју других функција. Мемориги има тамни режим који је мало лакши за очи под опцијама теме и корисничког интерфејса, где можете променити подразумевани приказ на било који од горњих одељака.

Функције као што су статистика продуктивности, временска ограничења, интеграција Гоогле календара и прилози су лепе, али нису неопходне да бисте уживали у пријатном искуству док користите Мемориги.

3. Твеак

Твеак је апликација за листу обавеза дизајнирана за оне који су уморни од компликованих менија и огромних скупова опција. Понекад је све што вам треба је једноставан ток рада у стилу оловке и папира да бисте обавили ствари. Управо ово нуди подешавање са својим невероватно атрактивним корисничким интерфејсом.

Подешавање користи приказ календара за приказ свих ваших задатака. Не постоје категорије, ознаке или приоритети који би вас одвратили од дизајнирања продуктивне недеље. Све што треба да урадите је да додирнете празан простор испод датума и почнете да куцате. Својим радовима можете додати боју да бисте донели живот у прилично монохроматску временску линију.

Бесплатна верзија апликације вам такође омогућава да креирате заједничке календаре у сарадњи са пријатељима или вашим најмилијима. Начин на који апликација приказује ваше задатке није само леп, већ је и довољно једноставан да га можете одштампати на парчету папира како бисте планирали недељу на традиционалан начин који се може такмичити са најбољим онлајн календарима.

Подешавање има подршку за додавање белешки и подзадатака под ставкама обавеза, али заостаје за планом претплате. Остале предности премијум верзије укључују форматирање богатог текста, додатне боје, тамнији режим и интеграцију Гоогле календара.

4. Листа обавеза

Са прилично разумљивим именом, То-До Листс је још једна прелепа апликација за додавање и организовање било каквих предстојећих послова. Додавање задатка је једноставно као додиривање иконе плус и одабир категорије. Можете додати календарски датум, подзадатке, па чак и изабрати са листе шаблона за задатке који се понављају.

Апликација вам омогућава да сортирате своје задатке према њиховој категорији или према приказу календара. Постоји и неколико тема са бесплатном верзијом листе обавеза које можете применити да бисте апликацији дали лични печат док додајете задатке и управљате њима. Виџети доступни у различитим изгледима су такође уредан додатак.

На крајњој десној страни картице Рудник, можете се пријавити на свој Гоогле налог да бисте омогућили резервну копију у облаку. Ово је такође место где можете да видите статистику за своје завршене и задатке на чекању. Плаћена верзија апликације откључава више тема и виџета, уклања огласе и побољшава подсетнике за задатке.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *