Замислите да сте на путовању и треба вам неколико сати сна пре него што наставите путовање. Или имате пословни састанак и потребна вам је хотелска соба на неколико сати да бисте се истуширали и освежили. У сваком случају, имате среће, јер многи хотели не захтевају целодневну резервацију.

Уобичајени начин изнајмљивања хотела на неколико сати је путем партнерских веб локација и апликација. Ове платформе за резервацију олакшавају претрагу гостионица које нуде сатнице и расположиве термине. Ево најбољих сајтова који вам омогућавају да резервишете хотелске собе по сату.

1. По сату

БиХоурс је једна од најранијих платформи за резервацију која нуди хотелске собе на сат. Без обзира да ли вам је потребна соба за опоравак, сазивање конференције на вашем иПхоне-у или чак организовање фотографисања, алат за резервацију нуди све.

Такође можете резервисати хотелску собу или се једноставно препустити хотелским садржајима како бисте се припремили пре следећег састанка. Платформа за онлајн резервације вам омогућава да резервишете термине од три, шест или 12 сати у зависности од вашег распореда.

Награђивани провајдер има канцеларије у Барселони и Мексико Ситију и послује у више од 24 земље и 600 дестинација широм света. Поред тога, компанију подржавају и Ангел Вентурес, ДИЛА Цапитал и ХОВЗАТ Партнерс.

БиХоурс вам омогућава приступ преко 4.000 хотела широм Латинске Америке, Европе и Блиског истока. Можете резервисати хотеле по сату у већим градовима и аеродромима, укључујући Париз, Лондон и Дубаи.

Сајт нуди многе од најбољих хотела на свету по огромним попустима и омогућава тренутне потврде и бесплатна отказивања. Неки од најбољих хотелских ланаца који су се пријавили укључују Схератон, Хилтон и Бест Вестерн.

2. Динуј

Даиусе је један од највећих играча у дневном резервисању хотела. Оператер се проширио на 25 земаља и опслужује више од 7.000 хотела широм света и брзо расте.

Софтвер за резервацију функционише тако што користи функцију претраге за унос града или региона у којем покушавате да пронађете хотелску собу. Можете претраживати и пронаћи хотеле у многим регионима укључујући САД, Канаду, УК, Аустралију, Сингапур и Бразил.

Деуце нуди јутарњу, поподневну и целодневну резервацију и омогућава вам да резервишете хотел преко своје веб странице или мобилне апликације. Можете резервисати хотеле од три до пет звездица који нуде најмање три сата приликом резервације.

Када резервишете собу, добићете тренутну е-поруку са потврдом. Затим можете користити апликације за путовања да пронађете јединствена и занимљива места у туристичкој дестинацији.

Деуце не захтева да користите кредитну картицу да резервишете хотелску собу, иако ћете морати да платите малу накнаду за резервацију када правите резервацију. Остатак плаћања се врши директно по доласку са тимом рецепције.

3. Даибреак Хотел

ДаиБреакХотелс је платформа за резервације хотела искључиво фокусирана на услуге дневне употребе. Омогућава корисницима да резервишу хотелске собе углавном од 9 до 21 сат.

Систем вам омогућава да резервишете собу и уживате у услугама које се ретко налазе у типичним микро-боравацима. Платформа подржава појединачне пакете који могу укључивати ресторане, сале за састанке, базене и фитнес центре.

ДаиБреакХотелс је доступан у 15 земаља са преко 3.500 хотела са три до пет звездица. Партнери сајта укључују Хилтон, Марриотт, Аццор, Радиссон, Бест Вестерн и Интерцонтинентал Хотелс.

4. Хотел Бидаи

ХотелсБиДаи је веб локација и апликација за резервације хотела која се лако користи и која омогућава резервације у последњем тренутку истог дана и једна је од најбољих апликација за пословне путнике. Такође омогућава рано јутарње пријављивање и касно поподневно одјављивање. Типичан временски опсег на ХотелсБиДаи је од 9 до 18 часова.

Алат за резервацију има траку за претрагу за уношење имена вашег одредишта или хотела и датума пријаве. Систем затим приказује доступне хотелске собе на основу времена резервације, локације, погодности и цене.

Компанија има партнерство са преко 1.500 хотела са три до пет звездица у многим градовима широм света. ХотелсБиДаи вам омогућава да резервишете дневне хотелске собе у САД у градовима попут Мајамија, Њујорка, Чикага, Лос Анђелеса и Вашингтона. Такође можете резервисати дневну собу у Канади, Великој Британији и УАЕ.

5. Будите као Ви

АсИоуСтаи је у последњем тренутку и блиској будућности (до пет дана пре вашег боравка) онлајн платформа за резервације. Помоћу овог алата можете да користите свој мобилни уређај да лоцирате хотеле у близини, а затим резервишете хотелску собу на један до 24 сата. Ово га чини савршеним за изнајмљивање хотелске собе на одмору.

Технолошки стартуп започео је у неколико градова и сада послује са хиљадама хотела и некретнина на пет континената. АсИоуСтаи тренутно ради у више региона, укључујући Северну Америку, Европу и Аустралију, и омогућава вам да резервишете собе у градовима као што су Њујорк, Лондон и Токио.

Апликација за путовања резервисала је бројне хотеле, укључујући хотелске ланце као што су Марриотт, Хилтон и ЦхоицеХотелс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *